luni, 10 iunie 2013

O notă veselă pentru un început de saptămîna.

MANUALUL ANGAJATULUI

CUM NE ÎMBRĂCĂM!
Este recomandat să veniți îmbrăcați la serviciu conform salariului primit.
Dacă purtați pantofi Prada de $350 sau o geantă Gucci de $600 vom presupune că o duceți bine din punct de vedere financiar, deci nu aveți nevoie de o mărire de salariu.
 Dacă vă îmbrăcați sărăcăcios, va trebui să învățați sa va administrați banii mai bine pentru a vă cumpăra haine mai frumoase, prin urmare nu aveți nevoie de o mărire de salariu. Dacă va îmbrăcați potrivit, sunteți exact acolo unde trebuie și în consecința nu aveți nevoie de o mărire de salariu.

CONCEDIUL MEDICAL!
Din acest moment nu mai acceptam adeverința medicala a unui doctor prin care se adeverește ca sunteți bolnav. Dacă puteți merge la doctor, înseamnă ca puteți veni și la serviciu.

OPERAȚII CHIRURGICALE!
Operațiile chirurgicale sunt interzise. Atâta vreme cât sunteți angajat la noi, veți avea nevoie de toate organele. Nu veți elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminați un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.

ZILE IN FOLOS PERSONAL!
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbăta si duminica.

ZILE DE CONCEDIU
Toți angajații vor primi concediul în aceeași perioada a anului. Zilele de vacanța sunt după cum urmează: 1 ianuarie și 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU ÎNMORMÂNTĂRI!
Aceasta nu e o scuza să lipsiți de la serviciu. Oricum nu mai puteți face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morți. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit să participe la înmormântări, aceștia se vor programa seara târziu. Suntem bucuroși să vă permitem să lucrați în pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiția să vă terminați însărcinările pe ziua respectiva.

ABSENȚA CAUZATĂ DE PROPRIUL DECES!
Acest incident poate fi acceptat ca scuză. În orice caz, este necesar un preaviz de 2 săptămâni precum și pregătirea unui înlocuitor care să vă preia atribuțiile.

FOLOSIREA TOALETELOR!
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. În viitor se va merge la toaletă în ordine alfabetică. Spre exemplu angajații al căror nume începe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, și așa mai departe. Dacă nu va puteți deplasa în timpul alocat, veți fi nevoiți să așteptați până a doua zi când sunteți programați. În situații de maxima urgenta, angajații pot face schimb de locuri între ei. Superviserii ambilor angajați implicați in schimb trebuie să aprobe aceasta schimbare în scris. În plus, acum exista o restricție de 3 minute de staționare în toalete. La sfârșitul celor 3 minute se va declanșa o alarmă, hârtia igienica se va retrage automat, ușa de la toaleta se va deschide și contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata în ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA!
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauză de masă, deoarece trebuie să mănânce mai mult pentru a arata sănătoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauză de masa, pentru a-și păstra silueta. Persoanele grase vor primi 5 minute pauză de masă deoarece este suficient pentru a lua o pastilă de slăbit. Vă mulțumim pentru loialitatea arătata fața de companie. Suntem aici pentru a asigura o experiența pozitivă angajaților. Orice întrebări, comentarii, nelămuriri, plângeri, reclamații, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzații, vor fi adresate in alta parte.

Va dorim o săptămâna plăcuta.

CONDUCEREA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu