marți, 11 noiembrie 2014

Ceva noutăţi despre sănătate, sau ce ne-au lasat moştenire stramoşii noştri!!!

Deci, cu ce să încep postarea de astazi!

Navigînd pe net am gasit un un articol care mis-a părut pecît de interesant pe atît de paradoxal. Cum am trăit noi atîtea amar de vreme şi nu am găsit medicamentul care practic ne "lecuieşte" de la toate bolile.
Vă propun spre atenţia Dumniilor Voastre receta data ca să o analiyaţi, să o puneţi în practică şi evident faptul să va daţi şi părerea despre aceasta, căci fără părerea poporului ... nu mai dăm de capăt.


Reţeta veche de 2500 de ani care vindecă aproape orice boală.

Reteta apartine unui farmacist antic si a fost gasita in 1972 intr-o manastire budista din Muntii Tibetului.
Remediul este cunoscut in lumea intreaga ca fiind ‘tratamentul miraculos‘ pentru intinerirea si buna functionare a intregului organism. Veche de 2.500 de ani, are urmatoarele beneficii: previne si vindeca ischemia, hipertensiunea, sinuzita, boli pulmonare. Elimina grasimea in surplus din organism si creste nivelul de calciu; vindeca reumatismul, atritele siosteoatritele; previne si vindeca atacul de cord, ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap. Este de asemenea foarte eficienta in cazul hipertensiunii si problemelor de circulatie sangvina. Curata vasele de sange, previne arteroscleroza si dizolva cheagurile de sange. Imbunatateste vederea si auzul. Imbunatateste activitatea sistemului imunitar, marind rezistenta la infectii. Scade colesterolul. Vindeca impotenta. Imbunatateste metabolismul si te ajuta sa slabesti.
Reteta nu poate fi repetata decat o data la 5 ani. Desi s-a demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicatii sau efecte adverse, totusi, cei care au probleme cu stomacul, sau au un stomac iritabil, ar trebui sa fie atenti.
MOD DE PREPARARE:
Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile. In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament (picaturile se pot lua cu putin lapte sau apa inainte de a incepe sa mancam), dupa cum urmeaza:
NUMAR DE PICATURI
ZIUA
MIC-DEJUN
PRANZ
CINA
1.       
1
2
3
2.       
4
5
6
3.       
7
8
9
4.       
10
11
12
5.       
13
14
15
6.       
16
17
18
7.       
12
11
10
8.       
9
8
7
9.       
6
5
4
10.   
3
2
1
11.   
15
25
25
12.   
25
25
25

 Se va continua cu cate 25 de picaturi, de 3 ori pe zi, pana la terminarea intregii cantitati. Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grasimi si pietre, imbunatateste metabolismul si astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Regleaza greutatea corpului, topeste cheagurile de sange, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mancare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul.

Vindeca gastritele, ulcerele de stomac si hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta. Are efect benefic asupra intregului organism. Alcoolul nu trebuie sa contina alte substante (clorura de benzalconiu sau metanol).