marți, 11 noiembrie 2014

7 motive pentru care ar trebui să faceți genuflexiuni

Genuflexiunile - un exercițiu surprinzator de eficient care vă va permite să dezvoltați picioarele, și le vor da muschilor picioarelor o stare perfecta. În plus, genuflexiunile ajuta la pierderea în greutate. Trebuie să faci genuflexiuni cel puțin o dată pe săptămână, pentru formarea picioarelor.


Genuflexiunile se efectuiază cu capul sus, pieptul drept și abdomenul tras.
De ce genuflexiunile sunt atît de efective!!!

1. Tonusul muscular al picioarelor.


Genuflexiunile - cel mai important exercițiu, care permite să se dezvolte și să păstreze tonul  mușchiurilor de la picioare. În special, în in timpul exercitiilor sunt implicați muschii după cum urmează: muschii cvadriceps și inferiori ai picioarelor. Executarea regulată a genuflexiunilor permite păstrarea acestor muschi tonifiați.

2. Arderea grasimilor.

Genuflexiunile ajută la pierderea greutății, deoarece acest exercițiu permite arderea a unui numar mare de calorii. Cu cît mai multe repetări se execută cu atît mai multe calorii se ard și se pierde în greutate.

3. Lifting-ul feselor

Efectuînd genuflexiuni, ardeți un număr enorm de grasimi, facînd picioarele mai puternice, În plus, genuflexiunile permit de a întări fesele, aducîndu-le într-o stare perfectă.

4. Consolidarea abdomenului.



Genuflexiunile permit deasemenea consolidarea mușchilor abdominali. Cu toate acestea, trebuie de ținut cont de faptul că grăsimea de pe abdomen nu dispare. Mușchii abdominali sunt antrenați dar stratul de grăsime nu va scădea. 

5. Îmbunătățim flexibilitatea.



Executarea genuflexiunilor marește flexibilitatea corpului.Gleznele, grnunchii, șoldurile și mușchii spatelui sunt antrenați. În consecință, se îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor și tendoanelor implicate.

6. Îmbunătățirea starii generale.

Executarea genuflexiunilor îmbunătățește starea fizica generala a organizmului. Acest lucru înseamnă că genuflexiunile ajută la executarea salturilor în înălțime, alergării mai rapide și înnotului. Acesta este unul din motivul pentru care sportivii de performanță execută genuflexiuni.

7. Deveniți mai puternici.


Genuflexiunile întradevăr ajută la îmbunătățirea și puterea mușchilor feselor, abdominali și a picioarelor. Dumneavoastră deveniți mai puternic(ă).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu