marți, 16 iulie 2013

Cum să faci un masaj erotic!!!




Daca după o zi grea de munca vrei să-ți relaxezi partenerul și să-l aduci într-o stare potrivită pentru o partidă amoroasă, cea mai bună idee este un masaj erotic.



Atracția și pasiunea pot fi arătate în multe moduri, însa masajul este o experiența senzuala și intimă care apropie mult partenerii. 

Indiferent cine oferă masajul, iubitul sau iubita, e esențial ca întâi sa fie stabilita o atmosferă plăcută și senzuală.

O atmosfera plăcuta ajuta la relaxare

Un masaj erotic poate fi considerat un dans al degetelor pe pielea partenerului. Este cel mai mare organ senzorial al corpului și poate produce plăceri intense. În primul rând, e nevoie de o loțiune sau de un ulei de masaj. 

Ia câteva precauții: dacă partenerul este alergic la anumite substanțe, cel mai bine este sa folosești loțiuni pentru pielea sensibilă și pe bază de apa. Loțiunile cu arome pot fi extrem de senzuale, însa ai grija ca parfumul să fie unul discret, pe care partenerul/a sa îl agreeze.

Și locația este extrem de importanta: pentru un efect garantat, încearcă o cadă plină cu apă și puțin spumant, sau pur și simplu pe podea sau pe pat. Scoate din priza telefonul fix și închide mobilul, ca să nu vă deranjeze nimeni. 

Alege o muzică ambientală plăcuta, care să liniștească. Jazz-ul ar fi o opțiune ideala. Lumânările sau bețișoarele parfumate sunt și ele binevenite, atâta timp cât nu îngreunează aerul din încăpere. O camera cât mai bine oxigenata ajuta chiar mai mult decât aceste artificii.




Lasă-ți mâinile să se joace…







Se poate începe cu masarea umerilor și a gâtului pentru relaxare, într-un masaj obișnuit. Astfel, partenerul se va obișnui cu atingerea. Fiecare mișcare trebuie să fie făcuta prelung și delicat, în așa fel încât să fie resimțita cu intensitate la nivelul pielii.

Începeți cu coloana vertebrala și coborați până la baza spatelui. Mișcarea continua este cheia unui masaj de succes, dar și grija cu care este atins partenerul. Sunt interzise mișcările grăbite, smucite, care ar putea să îl surprindă pe partener sau chiar să îl irite.

Este esențial ca ambele mâini să exercite o presiune aproximativ egala pe tot timpul masajului, pentru a nu crea senzația de iregularitate. Când mâinile pleacă de pe piele, mișcarea trebuie să fie făcută încet, într-un stil de "alunecare". Încercați să mențineți un ritm constant al mișcărilor.

Din când în când, schimbați tipul de mișcări, pentru a evita situația jenanta în care partenerul este atât de relaxat încât a adormit. Asculta-ți partenerul dacă spune că preferă o atingere mai puternică sau mai slabă.

În continuare, improvizați: alternați mișcările de masaj cu o apropiere în treacăt a mâinilor de zonele erogene, fără să treceți la fapte. Folosiți-vă instinctul, iar când lucrurile au evoluat, ghidați-vă după răspunsul partenerului la mișcările pe care le faceți.

Se poate folosi și "recuzita": o eșarfa moale sau o pană poate să "alunece" în treacăt pe pielea partenerului din când în când sau să gâdile ușor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu